S├║hlas so spracovan├şm osobn├Żch ├║dajov

V┬ás├║lade s┬áustanoven├şm ┬ž┬ž 7 a┬á9 z├íkona ─Ź. 122/2013 Z.z. o ochrane osobn├Żch ├║dajov a┬áo┬ázmene a┬ádoplnen├ş niektor├Żch z├íkonov v znen├ş neskor┼í├şch predpisov (─Ćalej len ÔÇ×Z├íkonÔÇť) ude─żujem t├Żmto Nad├ícii Mesta ┼Żilina, I─îO: 51133911, so s├şdlom N├ímestie obet├ş komunizmu┬á 3350/1, 011 31┬á ┼Żilina, zap├şsanej do registra nad├íci├ş veden├ęho Ministerstvom vn├║tra SR pod ─Ź├şslom 203/Na-2002/1167 (─Ćalej len ÔÇ×Nad├ícia Mesta ┼ŻilinaÔÇť), dobrovo─żne s├║hlas so spracovan├şm osobn├Żch ├║dajov v┬á ni┼ż┼íie uvedenom rozsahu a┬ána ├║─Źel tam uveden├Ż, po dobu nevyhnutn├║ k┬áspracovaniu t├Żchto osobn├Żch ├║dajov.

┬áV┼íetky osobn├ę ├║daje poskytnut├ę ┼żiadate─żom o┬ápr├şspevok v┬ádokumentoch predlo┼żen├Żch Nad├ícii Mesta ┼Żilina, napr. v┬ádotazn├şku a┬á─Źestnom prehl├ísen├ş ┼żiadate─ża o┬ápr├şspevok.

├Ü─Źel:

• vedenie evidencie ┼żiadate─żov o┬áposkytnutie nada─Źn├ęho pr├şspevku, v┬ápr├şpade schv├ílenia ┼żiadosti zo strany Nad├ície Mesta ┼Żilina i za jej ├║─Źelom
  • kontrola pou┼żitia poskytnut├ęho pr├şspevku
  • vedenie evidencie darov a┬áobdarovan├Żch

Z├írove┼ł s├║hlas├şm, aby osobn├ę ├║daje potrebn├ę na dosiahnutie ├║─Źelu sprac├║vania osobn├Żch ├║dajov obsiahnut├ę v┬á├║radn├Żch dokladoch a prilo┼żen├Żch listin├ích boli kop├şrovan├ę, skenovan├ę alebo in├í─Ź zaznamenan├ę v informa─Źnom syst├ęme vedenom Nad├íciou Mesta ┼Żilina pre potreby sprac├║vania v informa─Źnom syst├ęme, ktor├ęho s├║ pr├şlohou, za ├║─Źelom a v rozsahu potrebnom k dosiahnutiu ├║─Źelu sprac├║vania osobn├Żch ├║dajov prev├ídzkovate─żom.

Nad├ícia Mesta ┼Żilina ┬áprehlasuje, ┼że osobn├ę ├║daje pou┼żije len k┬ávy┼í┼íie uveden├ęmu ├║─Źelu.

Pre ├║plnos┼ą t├Żmto v├Żslovne s├║hlas├şm, v┬ápr├şpade poskytnutia daru, s┬áuveden├şm mojich osobn├Żch ├║dajov v┬áuvedenom rozsahu: meno, priezvisko ako obdarovan├ęho na internetovej str├ínke ┬áNad├ície Mesta ┼Żilina.

Poskytovate─ż osobn├Żch ├║dajov prehlasuje, ┼że n├şm poskytnut├ę osobn├ę ├║daje s├║ pravdiv├ę a┬áv pr├şpade akejko─żvek zmeny poskytnut├Żch osobn├Żch ├║dajov┬á t├║to zmenu ozn├ími prev├ídzkovate─żovi.

V┬ápr├şpade, ┼że ├║─Źel sprac├║vania osobn├Żch ├║dajov bude dosiahnut├Ż, tieto bud├║ zlikvidovan├ę ak pr├ívne predpisy┬á neustanovuj├║ inak.